Екскурсійна поїздка до міста Львів

IMG_3138

 

 

 

В суботу, 28 квітня 2018 року, відбулась цікава поїздка учнів 9-10 класів у Львів. Діти відвідали Львівський історичний музей на площі Ринок 6, а також Шевченківський гай, де взяли участь в майстер класі з гри на українських народних інструментах.

У Львівському історичному музеї зібрані пам’ятки історії найдавніших часів до 19 століття, що розкривають культурні смаки елітарної частини суспільства, а також народні культурні вподобання, а це музичні інструменти, друковані книги, рукописи, оригінали портретного живопису,  стіни викладені штучним мармуром, стародавні дзеркала в золочених рамах, мармуровий камін, кришталеві та бронзові люстри. Побачене захоплює і зупиняє погляд зацікавлених учнів, заохочує задуматись, над тим, що ми і наша історія є логічним продовження історичної спадщини тисячолітньої історії нашої державності.

Поїдка запам’яталась насиченістю подій, інформативністю розкрила нові творчі здібності, а також дала змогу пригадати навчальний матеріал з історії минулих років. Подібні поїздки вже стали традиційними і тому наступна має своєю метою поглиблювати знання з історичного матеріалу шляхом відвідання музеїв.

 

a9AMlhQyOlM

Вчитель історії    Т.О. Криницький

Add a Comment